GONDOLA SINAIA: CLOSED (vezi_program)
GONDOLA SINAIA: CLOSED (vezi_program)
OPEN ROUTES: 00 (View all routes)
Rules
01
Lectură obligatorie
Este obligatoriu ca, înainte să intri pe terenurile de sport, să parcurgi și să îți însușești condițiile de utilizare pentru a le putea respecta pe parcursul practicării sporturilor preferate
02
Câteva lucruri serioase înainte de sport
Te poți bucura de terenuri și echipamente numai între orele în care baza sportivă este deschisă publicului și numai după ce vei fi achitat tariful de utilizare. Pentru a putea proba efectuarea plății în orice moment, este obligatoriu să păstrezi bonul fiscal până la părăsirea bazei sportive.
03
Zâmbiți, vă rog!
Ca măsură de protecție a materialelor și terenurilor pe care vi le punem la dispoziție, spațiul bazei sportive se află sub supraveghere video.
04
Indiferent cine câștigă, siguranța iese pe primul loc!
Asigură-te că ai o condiție medicală bună și ești capabil să efectuezi exerciții fizice, care să nu se dovedească nocive pentru sănătatea, siguranța, confortul sau condiția ta fizică. Te invităm să folosești spațiile puse la dispoziție cu responsabilitate și să te asiguri că nu te pui în pericol de accidentare, Administratorul bazei sportive și angajații săi nefiind responsabili pentru acestea.
05
Râdem, glumim, dar nu schimbăm destinația incintei
Suprafața sintetică a terenurilor de sport este destinată exclusiv activităților sportive, așa că nu o folosi decât în scopul destinat (atletism, fotbal, volei, tenis etc.).
06
Echipat pentru victorie
Poti intra pe teren doar dacă ești echipat corespunzător sportului pe care vrei să îl pratici, așa că asigură-te că ai la tine tot ce îți trebuie pentru joc. Poți folosi terenurile sportive exclusiv în pantofi sport destinați activităților sportive.
07
Sportul e fair play
Nu îți place să îți strice nimeni jocul, așa că nu îl strica nici tu pe al celorlalți de lângă tine.
08
Fă-ră vi-o-len-ță!
Este important să respecți indicațiile primite de la personalul bazei sportive fără să îi agresezi în vreun fel - fizic sau verbal. Este interzis să folosești injurii la adresa celorlalți sportivi, să folosești cuvinte obscene, să înjuri sau să folosești alte gesturi care îi pot ofensa pe ceilalți. Dacă totuși se întâmplă, personalul îți va restricționa accesul în spațiile bazei sportive în viitor.
09
Ce nu-i al tău, trebuie pus deoparte
Înainte de a părăsi baza sportivă, te invităm să restitui bunurile primite spre utilizare (rachete, mingi etc.). Însușirea oricăror bunuri va fi catalogată drept furt și va fi tratată în concordanță cu prevederile legii.
10
Cine greșește, plătește
În situația în care proprietatea bazei sportive este distrusă în urma acțiunilor tale, ți se vor imputa costurile necesare reparațiilor sau înlocuirii bunurilor distruse, dar și venitul nerealizat din cauza indisponibilității dotărilor respective. Vei avea obligația să repari ce ai distrus și, totodată, ți se va interzice și accesul în baza sportivă din cauza nerespectării condițiilor de utilizare.
11
Fără vehicule!
În sporturile pentru care avem terenuri în baza sportivă Mihail Cantacuzino, singurul vehicul permis este propriul corp! Așa că este complet interzis să intri pe terenurile sportive cu vehicule sau utilaje, pentru evitarea deteriorării suprafețelor sintetice.
12
Fără roți!
Din păcate, nu suntem pregătiți pentru alte sporturi decât fotbal, baschet, volei, tenis și atletism. Suntem nevoiți să protejăm suprafețele pe care se desfășoară aceste sporturi și îți interzicem să intri pe suprafața terenurilor de sport cu role și cu orice tip de bicicletă sau skateboard. Dacă ești genul de persoană care nu se poate despărți de bicicletă, avem niște super-trasee de bicicletă la Bike Resort Sinaia despre care colegii noștri îți pot da mai multe detalii!
13
Nu pune și nu arunca lucruri pe jos!
Tot ca să ne protejăm suprafețele de joc, te rugăm să nu depozitezi materiale de orice natură pe terenuri, ca să nu mai vorbim de resturi sau gunoi! Avem suficiente locuri de depozitare a lucrurilor tale în afara terenurilor și încercăm să ținem pasul și cu furnizarea coșurilor de gunoi!
14
Fumatul interzis!
În toată incinta bazei sportive, fumatul este descurajat, interzis și considerat intolerabil! Dacă ții neapărat să fumezi, Sinaia are multe terase în aer liber și locuri de fumat, dar unui sportiv cu siguranță îi stă mai bine cu mingea decât cu țigara!
15
Alcoolul interzis!
Alcoolul, etnobotanicele, substanțele dopante și alte substanțe interzise la care nici nu vrem să ne gândim n-au adus niciodată lucruri bune! Plus că nici n-ai putea să faci performanțe sportive de invidiat! Așadar, este strict interzis sa intri în stare de ebrietate sau sa consumi la noi alcool, substanțe dopante, etnobotanice etc
16
Fără animale!
Oricât de mult ne-ar plăcea animalele de companie și alte animale, suntem nevoiți să îți interzicem accesul alături de ele în incinta bazei sportive. După ce te bucuri de compania prietenilor umani la sport, poți continua disctracția împreună cu cei mai buni prieteni ai omului în minunatele spații în aer liber din Sinaia.
17
Fără mâncare sau gumă de mestecat!
E foarte important sa nu intri cu gumă de mestecat ori alte alimente sau băuturi ce ar putea compromite suprafețele sintetice. Motivele le-ai ghicit – trebuie să ne asigurăm că păstrăm într-o stare cât mai bună suprafețele de joc!
18
Terenurile sunt ok așa cum sunt, nu crezi?
Facem eforturi susținute să păstrăm intacte toate suprafațele și echipamentele pe care ți le punem la dispoziție. Tarifele pe care le plătești îți dau dreptul numai să le folosești, așa că e interzis sa distrugi suprafețele sintetice (încrustare, tăiere, perforare de orice tip, vopsire, colorare a suprafețelor sintetice) și, dacă vei face asta, va trebui să plătești în plus și, cel mai probabil, nu ne vom mai vedea pe teren o vreme!
19
Știi cum e cu paza bună și primejdia rea?
Nu îți lăsa proprietățile personale nesupravegheate, administratorul bazei sportive nu se face răspunzător pentru obiectele lăsate, uitate, pierdute sau furate în incinta sa.
20
Rămânem prieteni?
Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul sau de a evacua din incinta bazei sportive orice persoană care manifestă un comportament de natură să perturbe liniștea și activitatea altor membri sau a personalului.
21
Ne-am înțeles?
Prin accesul în baza sportivă ești de acord cu condițiile de utilizare ale bazei sportive Mihail Cantacuzino. Nerespectarea acestora atrage după sine anularea abonamentului tău sau interzicerea definitivă a accesului în incinta bazei sportive.
Acestea fiind zise, ... GO PLAY!