Informatii

Suntem responsabili de tot ce misca in Sinaia. 

   Odata cu proiectul de rebranding al companiei finalizat in 2016, am creat un sistem performant de informare a calatorilor pentru transportul public, ce reprezinta o inovatie in domeniu transportului public in Romania. in toate statiile, sistemul de afisaj este prezentat sub forma unui panou informativ in care sunt precizate foarte clar orele la care autobuzele ajung in statii, precum si statiile urmatoare si precedente. Pe langa aceste informatii, o harta minimalista ce contine rutele traseelor a fost dezvoltata pentru acest panou informativ. Concomitent cu implementarea noului sistem, am inlocuit toate microbuzele de pe traseele din oras cu autobuze moderne si confortabile, marind astfel capacitatile de transport.

   Flota noastra este consituita, la momentul actual, din 4 autobuze – 3 marca BMC si unul marca Scania - si un autocar BMC folosit pentru curse ocazionale. Toate mijloacele de transport in comun au cale de acces si locuri speciale pentru persoanele cu dizabilitati.

  • Autobuzele BMC sunt fabricate in anul 2007, acesta fiind si anul achizitionarii lor. Acestea au 24 de locuri pe scaun si 49 de locuri in picioare.
  • Autobuzul Scania este ultima achizitie a Transport Public Sinaia, fiind cumparat in 2014. Acesta este fabricat in anul 2011, avand 34 de locuri pe scaun si 100 de locuri in picioare.
  • Autocarul BMC a fost achizitionat in aceeasi perioada cu autobuzele BMC, anul 2007 fiind si anul fabricatiei acestuia. Autocarul dispune de 33 de locuri si un sistem modern de aer conditionat.