GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
TRASEE DESCHISE: 00 (Vezi toate traseele)
Informatii

PERFORMANTA PUBLICA

   

Dezvoltarea durabilă și mobilitatea urbană sunt două componente importante pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului Sinaia.

Cu fonduri europene, în cadrul proiectului "Eco-Bus" a cărui finantare a fost aprobată în aprilie 2019, Transport Urban Sinaia beneficiază de schimbarea întregului parc de transport public local cu autobuze hibrid.

Prin implementarea acestui proiect se dorește dezvoltarea unui transport public auto de călători de înalta calitate și eficient în cadrul orasului, prin creșterea capacității de transport public, extinderea traseelor rutiere și modernizarea sistemului de transport prin introducerea sistemelor inteligente de management al traficului și e-ticketing.

Beneficiile vizate de proiect includ asigurarea unui impact pozitiv direct asupra reducerii emisiilor de echivalent CO2 în orașul Sinaia prin utilizarea autobuzelor ecologice, nepoluante și promovarea utilizării sistemului de transport public auto nepoluant de călători în interiorul orașului în locul transportului privat cu autoturisme.