GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
TRASEE DESCHISE: 00 (Vezi toate traseele)
Informatii

Iti punem la dispozitie 3 baze sportive moderne, unde poti practica fotbal, atletism, tenis de camp, baschet si volei.

 

  • Baza sportiva “Colegiul Mihail Cantacuzino” este cea mai moderna si ampla baza sportiva din Sinaia, putandu-se practica nenumarate sporturi in incinta acesteia. 

   Este compusa din: teren de minifotbal si teren de tenis, ambele cu gazon sintetic; teren de baschet, teren de volei, teren de tenis, pista de atletism – toate acoperite cu pardoseala tartan din granule de cauciuc SBR si o zona cu gazon natural pentru antrenamentele sportivilor pasionati de atletism ce include groapa de nisip, suprafata delimitata pentru aruncarea greutatii. Terenul de minifotbal este recomandat pentru maximum 7+1 persoane de echipa, pe cand celelalte terenuri – cele de baschet, tenis, volei – sunt construite dupa dimensiunile oficiale reglementate de fiecare disciplina sportiva in parte.

 

  • Baza sportiva “Mara” este situata in spatele hotelului cu acelasi nume si este compusa din doua terenuri de tenis si o instalatie de nocturna. Terenurile au dimensiunile oficiale ale unui teren de tenis, fiind acoperite cu suprafata de tip tartan.