GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
TRASEE DESCHISE: 00 (Vezi toate traseele)
Informatii

Iti punem la dispozitie 3 baze sportive moderne, unde poti practica fotbal, atletism, tenis de camp, baschet si volei.

  • Baza sportiva “Principesa Maria” a fost renovata in anul 2012 si este compusa dintr-un teren de minifotbal cu instalatie de nocturna. Acest teren are dimensiunea oficiala a unui teren de minifotbal, fiind recomandat pentru 5+1 jucatori in fiecare echipa. Terenul este acoperit cu pardoseala de tip tartan din granule de cauciuc SBR, suprafata de joc recunoscuta pentru absortia socurilor si antiderapare, in acest fel reducand riscul de accidentari.

 

  • Baza sportiva “Colegiul Mihail Cantacuzino” este cea mai moderna si ampla baza sportiva din Sinaia, putandu-se practica nenumarate sporturi in incinta acesteia. 

   Este compusa din: teren de minifotbal si teren de tenis, ambele cu gazon sintetic; teren de baschet, teren de volei, teren de tenis, pista de atletism – toate acoperite cu pardoseala tartan din granule de cauciuc SBR si o zona cu gazon natural pentru antrenamentele sportivilor pasionati de atletism ce include groapa de nisip, suprafata delimitata pentru aruncarea greutatii. Terenul de minifotbal este recomandat pentru maximum 7+1 persoane de echipa, pe cand celelalte terenuri – cele de baschet, tenis, volei – sunt construite dupa dimensiunile oficiale reglementate de fiecare disciplina sportiva in parte.

 

  • Baza sportiva “Mara” este situata in spatele hotelului cu acelasi nume si este compusa din doua terenuri de tenis si o instalatie de nocturna. Terenurile au dimensiunile oficiale ale unui teren de tenis, fiind acoperite cu suprafata de tip tartan.