GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
TRASEE DESCHISE: 00 (Vezi toate traseele)
Regulament

Acestea sunt regulile de conduita pe care ne asteptam sa le respecti atunci cand folosesti bazele noastre sportive.

01
Lectura obligatorie
Este obligatoriu ca, inainte sa intri pe terenurile de sport, sa parcurgi si sa iti insusesti conditiile de utilizare pentru a le putea respecta pe parcursul practicarii sporturilor preferate
02
Cateva lucruri serioase inainte de sport
Te poti bucura de terenuri si echipamente numai intre orele in care baza sportiva este deschisa publicului si numai dupa ce vei fi achitat tariful de utilizare. Pentru a putea proba efectuarea platii in orice moment, este obligatoriu sa pastrezi bonul fiscal pana la parasirea bazei sportive.
03
Zambiti, va rog!
Ca masura de protectie a materialelor si terenurilor pe care vi le punem la dispozitie, spatiul bazei sportive se afla sub supraveghere video.
04
Indiferent cine castiga, siguranta iese pe primul loc!
Asigura-te ca ai o conditie medicala buna si esti capabil sa efectuezi exercitii fizice, care sa nu se dovedeasca nocive pentru sanatatea, siguranta, confortul sau conditia ta fizica. Te invitam sa folosesti spatiile puse la dispozitie cu responsabilitate si sa te asiguri ca nu te pui in pericol de accidentare, Administratorul bazei sportive si angajatii sai nefiind responsabili pentru acestea.
05
Radem, glumim, dar nu schimbam destinatia incintei
Suprafata sintetica a terenurilor de sport este destinata exclusiv activitatilor sportive, asa ca nu o folosi decat in scopul destinat (atletism, fotbal, volei, tenis etc.).
06
Echipat pentru victorie
Poti intra pe teren doar daca esti echipat corespunzator sportului pe care vrei sa il pratici, asa ca asigura-te ca ai la tine tot ce iti trebuie pentru joc. Poti folosi terenurile sportive exclusiv in pantofi sport destinati activitatilor sportive.
07
Sportul e fair play
Nu iti place sa iti strice nimeni jocul, asa ca nu il strica nici tu pe al celorlalti de langa tine.
08
Fa-ra vi-o-len-ta!
Este important sa respecti indicatiile primite de la personalul bazei sportive fara sa ii agresezi in vreun fel - fizic sau verbal. Este interzis sa folosesti injurii la adresa celorlalti sportivi, sa folosesti cuvinte obscene, sa injuri sau sa folosesti alte gesturi care ii pot ofensa pe ceilalti. Daca totusi se intampla, personalul iti va restrictiona accesul in spatiile bazei sportive in viitor.
09
Ce nu-i al tau, trebuie pus deoparte
inainte de a parasi baza sportiva, te invitam sa restitui bunurile primite spre utilizare (rachete, mingi etc.). insusirea oricaror bunuri va fi catalogata drept furt si va fi tratata in concordanta cu prevederile legii.
10
Cine greseste, plateste
in situatia in care proprietatea bazei sportive este distrusa in urma actiunilor tale, ti se vor imputa costurile necesare reparatiilor sau inlocuirii bunurilor distruse, dar si venitul nerealizat din cauza indisponibilitatii dotarilor respective. Vei avea obligatia sa repari ce ai distrus si, totodata, ti se va interzice si accesul in baza sportiva din cauza nerespectarii conditiilor de utilizare.
11
Fara vehicule!
in sporturile pentru care avem terenuri in baza sportiva Mihail Cantacuzino, singurul vehicul permis este propriul corp! Asa ca este complet interzis sa intri pe terenurile sportive cu vehicule sau utilaje, pentru evitarea deteriorarii suprafetelor sintetice.
12
Fara roti!
Din pacate, nu suntem pregatiti pentru alte sporturi decat fotbal, baschet, volei, tenis si atletism. Suntem nevoiti sa protejam suprafetele pe care se desfasoara aceste sporturi si iti interzicem sa intri pe suprafata terenurilor de sport cu role si cu orice tip de bicicleta sau skateboard. Daca esti genul de persoana care nu se poate desparti de bicicleta, avem niste super-trasee de bicicleta la Bike Resort Sinaia despre care colegii nostri iti pot da mai multe detalii!
13
Nu pune si nu arunca lucruri pe jos!
Tot ca sa ne protejam suprafetele de joc, te rugam sa nu depozitezi materiale de orice natura pe terenuri, ca sa nu mai vorbim de resturi sau gunoi! Avem suficiente locuri de depozitare a lucrurilor tale in afara terenurilor si incercam sa tinem pasul si cu furnizarea cosurilor de gunoi!
14
Fumatul interzis!
in toata incinta bazei sportive, fumatul este descurajat, interzis si considerat intolerabil! Daca tii neaparat sa fumezi, Sinaia are multe terase in aer liber si locuri de fumat, dar unui sportiv cu siguranta ii sta mai bine cu mingea decat cu tigara!
15
Alcoolul interzis!
Alcoolul, etnobotanicele, substantele dopante si alte substante interzise la care nici nu vrem sa ne gandim n-au adus niciodata lucruri bune! Plus ca nici n-ai putea sa faci performante sportive de invidiat! Asadar, este strict interzis sa intri in stare de ebrietate sau sa consumi la noi alcool, substante dopante, etnobotanice etc
16
Fara animale!
Oricat de mult ne-ar placea animalele de companie si alte animale, suntem nevoiti sa iti interzicem accesul alaturi de ele in incinta bazei sportive. Dupa ce te bucuri de compania prietenilor umani la sport, poti continua disctractia impreuna cu cei mai buni prieteni ai omului in minunatele spatii in aer liber din Sinaia.
17
Fara mancare sau guma de mestecat!
E foarte important sa nu intri cu guma de mestecat ori alte alimente sau bauturi ce ar putea compromite suprafetele sintetice. Motivele le-ai ghicit – trebuie sa ne asiguram ca pastram intr-o stare cat mai buna suprafetele de joc!
18
Terenurile sunt ok asa cum sunt, nu crezi?
Facem eforturi sustinute sa pastram intacte toate suprafatele si echipamentele pe care ti le punem la dispozitie. Tarifele pe care le platesti iti dau dreptul numai sa le folosesti, asa ca e interzis sa distrugi suprafetele sintetice (incrustare, taiere, perforare de orice tip, vopsire, colorare a suprafetelor sintetice) si, daca vei face asta, va trebui sa platesti in plus si, cel mai probabil, nu ne vom mai vedea pe teren o vreme!
19
stii cum e cu paza buna si primejdia rea?
Nu iti lasa proprietatile personale nesupravegheate, administratorul bazei sportive nu se face raspunzator pentru obiectele lasate, uitate, pierdute sau furate in incinta sa.
20
Ramanem prieteni?
Ne rezervam dreptul de a refuza accesul sau de a evacua din incinta bazei sportive orice persoana care manifesta un comportament de natura sa perturbe linistea si activitatea altor membri sau a personalului.
21
Ne-am inteles?
Prin accesul in baza sportiva esti de acord cu conditiile de utilizare ale bazei sportive Mihail Cantacuzino. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea abonamentului tau sau interzicerea definitiva a accesului in incinta bazei sportive.
Acestea fiind zise, ... GO PLAY!