GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
GONDOLA SINAIA: INCHIS (Vezi program)
TRASEE DESCHISE: 00 (Vezi toate traseele)
Tarife & Program

 

Sezon închis!

 

Începând cu data de 11 noiembrie, traseele din Bike Resort Sinaia intră în repaus până la finalul sezonului rece, ceea ce înseamnă că în acest interval nu mai beneficiază de lucrări de mentenanță, iar elementele de siguranță și o bună parte din marcaje sunt neutralizate.


Începând cu aceeași dată, Gondola Sinaia nu mai eliberează Bike Pass-uri sau abonamente de 5 urcări, până la startul următorului sezon.

 

PROGRAM:
Gondola Sinaia, tronson 1000-1400
Luni - Duminică: INCHIS
 
TARIFE:
Urcare
Bike Pass 1 zi
Abonament 5 urcari
Adulti: 20 lei
Adulti: 114 lei
Adulti: 72 lei
Copii*: 15 lei
Copii*: 66 lei
Copii*: 42 lei

 

Urcarea la Cota 2000 nu este inclusa in oferta Bike Resort Sinaia intrucat la momentul actual nu exista un traseu de mountain biking amenajat intre Cotele 2000 si 1400. Cei care doresc sa urce cu bicicleta la Cota 2000 o vor face pe propria raspunderea, achizitionand un tichet de urcare separat.
 

*copiii cu varsta intre 5 si 12 ani beneficiaza de tarif redus: reducerea este acordata cu conditia prezentarii unui document care dovedeste varsta (certificat de nastere sau pasaport); 

**copiii cu varsta sub 5 ani au gratuitate: gratuitatea este acordata numai insotit de un adult platitor si cu dovada varstei (certificat de nastere sau pasaport)